Küldés e-mailben :: Nyomtatás :: Betűméret: smallernormalbigger

Bemutatkozás

Küldetésünk:

Cégünk, Baki Agrocentrum Kft. a szántóföldi növénytermesztők szakmai centruma.

Kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységet nyújtunk ügyfeleink számára.

Teljes körű termelésintegrációt végzünk a növénytermelési alapanyagoktól a terményig, az áruhiteltől a növénybiztosításig.

Partnereink beszerzési, termelési és értékesítési döntéseit magas színvonalú szaktanácsadással, piaci információszolgáltatással támogatjuk.

Versenyképes ajánlattal, pontos szállítással, udvarias kiszolgálással és tisztességes elszámolással törekszünk ügyfeleink igényeit a legmagasabb szinten kiszolgálni.

Elkötelezettek vagyunk az ügyfelek, szállítók, együttműködő partnerek, munkatársak és tulajdonosok hosszú távú elégedettsége, hűsége és fejlődése iránt.

 

Cégtörténet:

A Baki Agrocentrum Kft. 1995-ben alakult vetőmag, növényvédő szer, műtrágya kiskereskedésként, mely mellett fokozatosan beindult a nagykereskedelmi tevékenység is. A legjelentősebb terület akkor a kukorica vetőmagok forgalmazása volt, mely azóta folyamatosan bővült. Mára teljes körű integrációt folytatunk a szántóföldi növénytermesztés területén.

Fontos lépésként 1997-ben létrehoztuk a gabona laboratóriumot, melynek a későbbiekben megtörtént a Magyar Szabvány (MSZ EN ISO/IEC 17025:2005) szerinti minősítése. Ez a szemes termények vonatkozásában biztosítja a piaci megítéléshez szükséges minőségi paraméterek vizsgálatát.

A szolgáltatások köre folyamatosan bővül szakmai, pénzügyi és kereskedelmi területen. Nagy gondot fordítunk az ügyfelek  rendszeres és átfogó szakmai informálására. Ennek érdekében hoztuk létre szaktanácsadási szolgáltatásunkat, szervezünk megyei fajtabemutatókat, agrárfórumokat, illetve továbbképzéseket. Mindezekhez egy jól felszerelt, 110 főt befogadó konferencia-terem áll rendelkezésre a központi irodaépületben.

A fejlesztések során mindig arra törekedtünk, hogy szolgáltatásaikkal hiányt pótoljanak, illetve partnereink felmerült igényeit mind szakszerűbben, és pontosabban tudjuk kielégíteni.

 

A Baki Agrocentrum a következő szakmai szervezetekhez tartozik:

- Zala Megyei Agrárkamara

- Vetőmag Szövetség

- Zala Megyei TESZÖV

 

Belépés

Miért érdemes regisztrálni?

  • Hozzáférés a hírlevelekhez
  • Hozzáférés szakmai anyagokhoz
  • Hozzáférés ajánlásokhoz,
    tapasztalatokhoz